انواع لوستر ریموت دار در دکوراسیون خانه تأثیر به سزایی در روحیه و آرامش شما در خانه دارد، به همین دلیل باید دکوراسیون خانه خود را به گونهایی انتخاب نمایید که برای شما خسته و کسلکننده به نظر نرسد. یکی از موارد بسیار مهمی که باید در دکور خانه خود به آن توجه داشته باشید روشنایی و نورپردازی خانه میباشد که باید به نحوه احسنت و به بهترین شکل ممکن انجام شود. نور خانه باعث ایجاد شادی و طراوت در زندگی همه افراد خانه میگردد. به همین دلیل دقت داشته باشید که از چه وسایل روشنایی مثل لوستر شاخه ای برای خانه خود استفاده میکنید.
از جمله این تغییرات، تولید انواع لوستر کنترل دار است که روشن و خاموشی و کنترل نور را به عهده دارند و شما میتوانید با استفاده از یک ریموت کنترل، روشنایی خانه خود را تأمین کنید. همچنین میتوان اذعان داشت که برخی از لوسترها مانند لوستر آویز به تجهیزات دیگری هم نیاز دارند که این محصولات طرفداران بسیاری دارد و به همین دلیل بیشتر شرکتها برای تولید این نوع از لوسترها اقدام میکنند.
انواع نور در لوسترهای ریموت دار
لوسترهای ریموت دار نورهای مختلفی را در محیط پخش میکنند و شما با استفاده از همان ریموت کنترل میتوانید نور لوستر را کم یا زیاد کنید. شایان به ذکر است که در انواع لوستر ریموت دار دو نوع لامپ و نور استفاده میشود که از آنها به صورت زیر میتوان نام برد.
- لامپ الایدی
- لامپ اسامدی
باید اشاره شود که لوسترهای ریموت دار یکی از جدیدترین و به روزترین انواع لوسترها هستند که در خود تکنولوژی نوین روز را جای دادهاند. این لوسترها یکی از بهترین انتخابها به خاطر داشتن نورهای مختلف و زیبا با ترکیب رنگی برای قسمتهای پذیرایی و هال خانه میباشند.
انواع جنس و مدل در لوستر کنترل دار
باید بیان شود که لوسترهای کنترل دار در انواع مختلفی طراحی و تولید میشوند که البته مشتریان بیشتر از شکل سقفی آن استقبال کردهاند، به دلیل آن که زیبایی و جلوه خاصی به محیط میبخشد. این محصولات از لحاظ ساختار و جنس به صورت زیر ساخته میشوند.
- لوسترهای سقفی از یک سینی یا پایه تشکیل شدهاند.
- لامپها و تزئینات به علاوه سیمها که در پشت سینی یا بالای پایه قرار میگیرد از دیگر اجزای تشکیلدهنده این وسایل روشنایی هستند.
- در برخی از موارد لوسترها محل جای گذاری USB و پخش موزیکهای MP3 را نیز دارند.
- این لوسترها دارای ریموت کنترل هستند که تمامی تنظیمات در این محصولات با استفاده از یک ریموت کنترل قابل تغییر است.
- هر صفحه لوستر کنترل دار سقفی برای برخورداری از قابلیت نصب آویزها سوراخهای متعددی روی سطح خود دارند.
- تزئینات با استفاده از آن روی سینی یا بدنه تعبیه میشوند.
- همچنین میتوان اذعان داشت که صفحات عمدتاً از جنس استیل قابل دید و ضدزنگ هستند که با ورقهای آهنی مقاومت آن بالاتر میرود.
- ورقههای استیل براق یا در اصطلاح Mirror هستند که این ورقها با استفاده از جوش آرگون به نوار استیل وصل میشوند.
- لوسترهای ریموت دار بر اساس سایز خود تعدادی جا برای لامپ دارند و از آن برای اتصال لامپ به برق پشت صفحه استفاده میشود. برای نصب این منبع نور باید قطعه فلزی تعبیه شده را با رول پلاک به سقف وصل کنید.
نحوه عملکرد لوستر ریموت دار
نحوه عملکرد لوسترهای ریموت دار برای فضای داخلی اتاق خواب شما ایدهآل است؛ زیرا وجود عملکردهای داخلی به شما این امکان را میدهد که فضایی رمانتیک و آرامشبخش ایجاد کنید. به خصوص جذابیت نور پس زمینه خاموش و آرامی که ال ای دیها ایجاد میکنند. نورافشانیهایی از این نوع همچنین میتواند برای نصب در اتاقهایی با اهداف دیگر به عنوان مثال در آشپزخانهها، اتاقهای نشیمن و یا راهروها خریداری میشود. از نظر مشخصات خارجی دستگاه ریموت کنترل روشنایی شباهت زیادی با لوسترهای سنتی دارد. تفاوت آنها در ویژگی ساختاری است که از دید پنهان است.
مزایای لوستر کنترل دار
لوسترهای کنترل دار مزایای بسیار مختلفی دارند این نوع محصولات به دلیل مزایایی که در زیر به آنها اشاره میکنیم از جمله لوسترهای مشتریپسند هستند.
- کار کردن آسان و راحت با ریموت کنترل
- دارا بودن تنوع بسیار بالا در نور
- شکل و شمایل بسیار زیبا
- مصرف انرژی پایینتر
نکته مهمی که باید بدانید این است که لوسترهای ال ای دی از لحاظ ساختار با استفاده از ترکیب لامپهای ال ای دی و سرپیچهای شمعی ساخته میشوند. در این نوع از کالاها امکان استفاده از لامپهای LED در چند رنگ نیز وجود دارد که همین موضوع نور خانه شما را به زیبایی هر چه تمامتر تنظیم مینماید و تنوع خاصی به خانهتان خواهد بخشید.
زیبایی و قابلیت تنظیم نور در این محصول بینظیر و بیهمتا میباشد. در لوسترهای نوع اس ام دی هیچ خبری از سرپیچ و لامپ سرپیچ خور نمیباشد. در این نوع از کالاها از لامپهای اس ام دی فوق کم مصرف و پرنور استفاده میشود. امکان کم و زیاد روشنایی آن با استفاده از ریموت کنترل وجود دارد.
علت روشن نشدن لوستر کنترل دار چیست؟
ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که چراغهای لوستر کنترل دار شما به درستی کار نکنند. اما در بیشتر موارد دلیل کار نکردن برخی یا همه چراغهای لوستر شما مربوط به برق است. جدای از این دسترسی به لوستر برای تمیز کردن یا تعویض لاپ قدیمی ممکن است دشوار باشد. در صورتی که خودتان موفق به عیبیابی لوستر کنترل دار خود نشدید حتماً با یک مرکز تعمیراتی مجرب در زمینه نصب و تعمیر انواع لوستر تماس بگیرید.
نحوه ریموت دار کردن لوستر
ریموت دارای یک گیرنده و فرستنده است که گیرنده روی لوستر نصب شده و فرستنده همان دسته کنترل است. اگر به سیمهای روی ریموت دقت کنید سیم قرمز ورودی فاز تراس است و دو سیم دیگر از داخل محفظه به هم وصل هستند و یکی از آنها به عنوان ورودی نول و دیگر به عنوان خروجی نول عمل میکنند. پس برای اتصال برق ترانس یا سویچر ریموت کنترل باید سیم فاز سقف را به سیم قرمز و سیم نول را به یکی از دو سیم مشکی وصل کنیم.
سیمهای طرف دیگر ریموت با رنگهای مختلفی طراحی شدهاند که همان خروجی برق ترانس میباشند و نسبت به تعداد سیمها روی دسته کنترل نیز کلید وجود خواهد داشت. مثلاً اگر دارای 2 عدد سیم باشد روی دسته کنترل دو کلید با حروف A و B خواهیم داشت.
کلام آخر
انواع لوستر ریموت دار با قیمتهای مختلفی در بازار به فروش میرسند و از تنوع بسیار بالایی برخوردار میباشند. برای همه افراد با هر بودجه مالی امکان تهیه این محصول برای هر خانهای میسر است. مسئله مهم در انتخاب هر یک از لوسترها توجه به ضمانتنامه یا گارانتی آن است. شما میتوانید محصولات با ضمانت و گارانتی را از سایت دودو مارکت تهیه کنید.
یک پاسخ
لامپ الایدی طول عمر بیشتری داره یا لامپ اسامدی؟